پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00010:03 - 1396/03/01

سرپرست اورژانس کشور اعلام کرد

آخرین جزئیات انفجار در کارخانه ذوب‌آهن یاسوج/ سوختگی 100 درصدی 3 کارگر

سرپرست اورژانس کشور با بیان اینکه 3 کارگر در انفجار کارخانه ذوب‌آهن یاسوج دچار سوختگی 100 درصد شده‌اند، گفت: 6 مصدوم دیگر نیز به بیمارستان منتقل شدند.

به گزارش کارگرآنلاین، پیرحسین کولیوند در ارتباط با آخرین جزئیات انفجار در کارخانه ذوب آهن یاسوج، اظهار داشت: این کارخانه در روستای فیروزآباد یاسوج قرار داشته که حدود ساعت 2:44 بامداد امروز دچار انفجار شده است.

وی افزود: بلافاصله پس از این حادثه اورژانس یاسوج 4 دستگاه آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام کرد و اقدامات لازم جهت جان نجات حادثه‌ دیدگان صورت گرفت.

سرپرست اورژانس کشور ادامه داد: 3 مصدوم این حادثه کارگرانی بوده که دچار 100 درصد سوختگی شده‌اند؛ همچنین 3 نفر دیگر دچار سوختگی 70 و 45 درصد شده که به بیمارستان امام موسی کاظم اصفهان انتقال یافته‌اند.

کولیوند گفت: 3 مصدوم نیز به دلیل موج‌گرفتگی ناشی از انفجار دچار مقداری سوختگی شده‌اند که این افراد به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج انتقال یافته و اکنون بستری هستند./فارس

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران